Ineke Marsman-Polhuijs

Ik ben Ineke Marsman-Polhuijs en woon met mijn gezin in Leiden. Als singer songwriter, schrijver en redacteur luister ik veel naar mensen, zoek naar wat hen ten diepste beweegt en geef daar woorden aan.

Ik sta op de lijst voor de ChristenUnie omdat ik mee wil werken aan een samenleving waarin ruimte is. Ruimte om zelf na te mogen denken. Ruimte om mee te kunnen doen, ook als je een beperking hebt of op een andere manier minder makkelijk mee kan komen. Ruimte om te wonen en te werken in een gezonde omgeving met respect en liefde voor de natuur.

Ik ben niet links en niet rechts, maar zoek naar vrede en recht voor iedereen die in Nederland woont. Net als andere mensen die vanuit de ChristenUnie werken, geloof ik dat iedere persoon ertoe doet, welke achtergrond, mogelijkheden of opleiding die ook heeft. Daarom zoek ik steeds naar de manier waarop we samen kunnen leven met respect voor elkaar en voor de natuur, waarbij niet degene met de grootste mond of portemonnee het voor het zeggen heeft, maar naar het welzijn van iedereen wordt gekeken.