Gezocht: kandidaten Waterschap De Stichtse Rijnlanden

water P1010360a 624x27021 juni 2014

Op 18 maart 2015 worden de Provinciale en Waterschapsverkiezingen gehouden. Net als voor de gemeenten en provincies zoekt de ChristenUnie hiervoor geschikte en enthousiaste kandidaten.

Ook voor Waterschap De Stichtse Rijnlanden moet er een nieuw waterschapsbestuur worden gekozen.
Binnen het waterschap komen zeer uitleenopende bestuurlijke vraagstukken aan de orde: Hoe zorgen we dat de juiste maatregelen worden getroffen voor een duurzaam milieu en zo dat ook toekomstige generaties veilig in ons land kunnen wonen en werken? Welke keuzes moeten we maken om het waterbeheer ook betaalbaar te houden en de lasten eerlijk te verdelen?
Met een enthousiast team, dat ook van elkaar wil leren, wil de ChristenUnie graag een bijdrage leveren aan de oplossing van de maatschappelijke watervraagstukken. De ChristenUnie zoekt daarom, uit de gemeenten in Zuid-Holland en Utrecht die binnen het gebied waar De Stichtse Rijnlanden werkzaam zijn, kandidaten met verschillende expertise (politiek, juridisch, technisch, financieel etc). Daarnaast zoekt de ChristenUnie maatschappelijk betrokkenen bij specifieke doelgroepen die direct belang hebben bij een goed waterbeheer zoals de agrarische sector, natuurbeheer, recreatie (recreatievaart/vissport/schaatsten e.a.) en water in de stad.

Wonen en werken in Nederland kan niet zonder goed waterbeheer. De bescherming van ons land d.m.v. dijken, het beheren van het oppervlaktewater en het zuiveren van afvalwater vraagt om samenwerking. Wilt u bijdragen aan deze belangrijke samenwerking? Volg de link voor meer informatie over het kandidatenprofiel voor de Waterschapsverkiezingen: https://provincieutrecht.christenunie.nl/page/38525.

PS. Dit bericht is afkomstig van de Provinciale ChristenUnie Utrecht

Labels

« terug naar overzicht

Nieuwsarchief > 2014

Geen berichten gevonden