College Tour

20180522-CU-EersteKamer-65.jpgdonderdag 07 maart 2019 19 30

Op donderdagavond 7 maart organiseert de ChristenUnie Zuid-Holland een College Tour in Theatercafé de Veste in Delft met Beatrice de Graaf en Mirjam Bikker.

Beatrice de Graaf is hoogleraar aan de Universiteit Utrecht en komt regelmatig in het nieuws. Ze schuift geregeld aan bij de diverse talkshows op televisie als expert op het gebied van terrorisme.

Senator
Mirjam Bikker is senator voor de ChristenUnie en ze is lijsttrekker bij de komende Eerste Kamerverkiezingen. Beatrice de Graaf is lijstduwer op dezelfde lijst.

De 'Twan Huys' van dienst, degene die het gesprek in goede banen moet leiden, is Harmjan Vedder. Delftenaar Harmjan is politiek assistent van de minister voor Basis-en Voortgezet Onderwijs en Media, Arie Slob.

Interactief
College Tour heeft een interactief karakter, dus er mogen vanuit de zaal vragen worden gesteld. Mirjam vertelt wat ze doet in de 1e Kamer en wat haar plannen zijn na de Provinciale Statenverkiezingen. Ze zet zich heel erg in voor sociale gerechtigheid.

Aanvang
De avond begint om 20.00 uur, met inloop vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. In het Theatercafé de Veste is plek voor minimaal 150 personen. Bij eventuele 'overloop' zullen er stoelen bijgeplaatst worden. U bent van harte welkom!

« Terug