Waterschapsverkiezingen

Op 18 maart zijn niet alleen de verkiezingen voor de Provinciale Staten, maar ook voor de waterschappen. De waterschappen zorgen dat Nederland goed beschermd is tegen het water, zorgen voor schoon drinkwater en zorgen dat het waterpeil op de juiste stand blijft.
 
In Zuid-Holland zijn vier waterschappen actief. U stemt alleen voor het waterschap waarbinnen uw woonplaats ligt. Op onderstaand kaartje ziet u welke dat is. Als u op de naam van het juiste waterschap klikt kunt u meer lezen over waar de ChristenUnie voor staat en over de kandidaten voor uw waterschap. Ook voor het waterschap hopen we op uw stem op 18 maart!

Fryslan Fryslan Fryslan Noorderzijlvest Hunze en Aa's Reest en Wieden Velt en Vecht Groot Salland Zuiderzeeland Regge en Dinkel Veluwe Rijn en IJssel Vallei en Eem De Stichtse Rijnlanden Amstel, Gooi en Vecht Hollands Noorderkwartier Hollands Noorderkwartier Rijnland Schieland en de Krimpenerwaard Delfland Rivierenland Hollandse Delta Aa en Maas Peel en Maasvallei De Dommel Brabantse Delta Zeeuwse Eilanden Zeeuws Vlaanderen Roer en Overmaas

1) Fryslân
2) Noorderzijlvest
3) Hunze en Aa's
4) Reest en Wieden
5) Velt en Vecht
6) Groot Salland
7) Zuiderzeeland
8) Regge en Dinkel
9) Veluwe
10) Rijn en IJssel
11) Vallei en Eem
12) De Stichtse Rijnlanden
13) Amstel, Gooi en Vecht
14) Hollands Noorderkwartier
15) Rijnland
16) Schieland en de Krimpenerwaard
17) Delfland
18) Rivierenland
19) Hollandse Delta
20) Aa en Maas
21) Peel en Maasvallei
22) De Dommel
23) Brabantse Delta
24) Zeeuwse Eilanden
25) Zeeuws-Vlaanderen
26) Roer en Overmaas